niedziela, 5 lipca 2015

LOzAMET Kocioł warzelny elektryczny 50L (BKE.50.1)

LOzAMET Kocioł warzelny elektryczny 50L (BKE.50.1)

Biuro i firma >> Gastronomia i hotelarstwo >> Urządzenia gastronomiczne

Opis

Linia do termicznej obróbki żywności o głębokości 700 mm przeznaczona jest do małych, średnich oraz dużych zakładów zbiorowego żywienia. Urządzenia skonstruowane są jako moduły górne montowane na szafkach, podstawach, belkach podporowych lub piekarnikach. Po zmontowaniu wysokość do płyty górnej modułu wynosi 850 mm. Część urządzeń jest jednolitymi blokami (kocioł, patelnia przechylna, kuchnie z piekarnikami) także o wysokości 850 mm. Urządzenia wykonane są w całości ze stali kwasoodpornej i nierdzewnej, co pozwala spełnić wszystkie wymogi higieniczne. zastosowanie nowoczesnych podzespołów grzewczych i sterujących uczyniło urządzenia linii wydajnymi, energooszczędnymi i funkcjonalnymi. Różnorodność urządzeń oraz kombinacji szafek i podstaw pozwala zestawić dowolna konfigurację linii spełniającą oczekiwania każdego użytkownika.

Dane Techniczne

Kod producenta BKE.50.1
Producent Lozamet

0 komentarze :

Prześlij komentarz